Hans Fieggen  voice over, stemacteur

 

In mijn studio, ontworpen en gebouwd door Mutrox, maak ik gebruik van ProTools 8, de Mbox Mini audiointerface, de Neumann TLM102 microfoon en de Focusrite ISA430 Mk II pre-amp/dynamische processor. Bij elkaar staat dit garant voor een uitstekende geluidskwaliteit van elke productie.

KvK  34332886

 

Van neutrale prompts voor een voice-responssysteem tot informatieve bedrijfsfilm en van wervende radiocommercial tot sfeervol luisterboek: uw tekst klinkt perfect wanneer ik hem voor u inspreek! Snel geleverd uit eigen professionele studio of op locatie en altijd tegen een aantrekkelijk tarief. Neem even de tijd voor het beluisteren van wat voorbeelden:







Op deze pagina vindt u meer fragmenten in verschillende genres.


Tot mijn eerdere opdrachtgevers behoorden o.a. King Business Software, Rijkswaterstaat, Omroep MAX, CAK, Roche, Randstad, Liander, Kivit Staalbouw, Maegis, Hepro,  Alzheimer Nederland, Thiememeulenhoff, het Allard Pierson Museum, de gemeente Amsterdam, de provincies Groningen en Noord-Brabant en vele andere grote en kleine bedrijven en instellingen.


Naast het inspreken en masteren van uw audio kan ik ook behulpzaam zijn bij het schrijven en redigeren van uw script of tekst.


Stuur voor meer informatie of een vrijblijvende offerte een e-mail aan info@hansfieggen.nl


 

Bij het overbrengen van een boodschap speelt de stem een belangrijke rol. Je stem laat immers de emotie klinken en daardoor gaat wat je wilt zeggen leven bij de luisteraar. En door de accenten op de juiste plaats te leggen, zeg je letterlijk vóór wat belangrijk is.